Varyap Sales Office

Client
Varyap
Startıng Date
2008
End
2009
Scale Raw
3500 m²
Locatıon
İstanbul
Scale
1000 - 5000 m²

The project consists the sales offices of a new housing development project of varyap in Ataşehir.The building is formed by three main parts which are management, foyer , sales offices and athe mock-up flats showroom as an extension to it. Foyer is situated between this three parts as a monovolumetric space and thanks to the bridge situated on its above is giving the chance to go out and see the construction site. The evaluation of the rain water , mini power plant generated by a wind mill, direct sun effect to the indoor plant to generate oxygene for the performence of the AC system are the symbolic green building effects to show the client as the target idea of the Meridien project.

Design Team:
Arın Tanrıkulu, Elmon Pekmez

Statical Project:
Kuram Mühendislik
Mechanical Project:
Akın Mühendislik
Electrical Project:
Esan Mühendislik
Photography:
Cemal Emden